Workshop macramé pot

 Macramé, terug van weggeweest en hotter dan ooit! In iedere woonwinkel zie je ze wel. Het is een echte eyecatcher voor in je huis en zorgt voor een heerlijke bohemain, boho style. Nieuw bij Monique’s Creations is de workshop Macramé potten maken. De potten zijn leuk voor de sfeer op tafel met een theelichtje of als vaas met een mooie bos bloemen.

De kosten voor deze avond zijn € 19,95 per persoon. We gaan samen stap voor stap een macramé XL pot maken. De duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur. Geef ons van tevoren een kleur door, zodat dit dan voor je klaarligt.

Bij de workshop zit inbegrepen; je zelfgemaakte macramé pot, koffie/thee en wat lekkers, gebruik van materialen en begeleiding en natuurlijk gezelligheid.

De workshop wordt verzorgd in ons atelier, je bent al welkom tussen de  2 en 8 personen. Heb je een grotere groep neem dan contact op met ons voor de mogelijkhedenNeem een kijkje in onze workshopagenda voor de geplande datums. Kun je een van deze data niet, neem dan contact met ons op en we gaan samen op zoek naar een nieuwe datum.

Voor interesse, vragen en/of meer informatie mail naar workshop@moniquescreationswebshop.nl.