Workshop mozaiek

Tijdens de workshop mozaïek gaan we een mozaïek decoratiebord maken 0m aan de muur te hangen. Natuurlijk hebben we ook voor deze workshop volop keuze in gekleurde tegels voor je klaarliggen. Het bord wordt later voor je gevoegd, omdat de tegellijm moet uitharden. Je krijgt dan van ons een bericht wanneer het decoratiebord klaarligt om op te halen.

De kosten voor deze avond zijn € 22,50 per persoon. We gaan samen stap voor stap het mozaïek decoratiebord maken. De duur van de workshop is ongeveer 2 uur.

Bij de workshop zit inbegrepen; je zelfgemaakte mozaïek decoratiebord, koffie/thee en wat lekkers, gebruik van materialen en begeleiding en natuurlijk gezelligheid.

De workshop wordt verzorgd in ons atelier, je bent al welkom tussen de  2 en 8 personen. Heb je een grotere groep neem dan contact op met ons voor de mogelijkhedenNeem een kijkje in onze workshopagenda voor de geplande datums. Kun je een van deze data niet, neem dan contact met ons op en we gaan samen op zoek naar een nieuwe datum.

Voor interesse, vragen en/of meer informatie mail naar workshop@moniquescreationswebshop.nl.