Workshop dromenvanger

Een dromenvanger maken lijkt ontzettend moeilijk, maar dat is helemaal niet het geval. Je hoeft helemaal niet te kunnen haken, het hart (de doily) wordt al voor je gemaakt. Je mag de kleur van tevoren aan ons doorgeven, maar je kunt ook op het moment van de workshop kijken in de grote stapel doily’s of hier iets voor je tussen zit. Samen gaan we dan stap voor stap de dromenvanger maken. De enige stress die je deze avond hebt is keuze stress, we hebben ontzettend veel keuze in lintjes, bandjes, kralen, wol, veren enzo…

De kosten voor deze avond zijn € 25,00 per persoon. De duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur.

Bij de workshop zit inbegrepen; je zelfgemaakte dromenvanger, koffie/thee en wat lekkers, gebruik van materialen en begeleiding en natuurlijk gezelligheid.

De workshop wordt verzorgd in ons atelier, je bent al welkom tussen de  2 en 8 personen. Heb je een grotere groep neem dan contact op met ons voor de mogelijkhedenNeem een kijkje in onze workshopagenda voor de geplande datums. Kun je een van deze data niet, neem dan contact met ons op en we gaan samen op zoek naar een nieuwe datum.

Voor interesse, vragen en/of meer informatie mail naar workshop@moniquescreationswebshop.nl.