Wij zijn Kimberly en Monique den Ouden en zijn beide het creatief brein achter Monique’s Creations workshops en Monique’s Creations webshop. Samen maken en bedenken we onze sieraden en de verschillende workshops. Volgen natuurlijk de trends en mode van het moment!

Zoals je aan onze naam kunt zien zijn wij familie; moeder en dochter. Vaak komen we samen met hetzelfde idee, dat is wel een van onze krachten. Een andere kracht is dat Kimberly de jongere collectie onder handen neemt en Monique de wat volwassenere collectie :))

Daarnaast is het ook super gezellig om samen te kunnen werken in ons atelier. We vinden het ook leuk als mensen bij ons een workshop komen volgen. Ons atelier is huiselijk ingericht en je kunt er in een ongedwongen en gezellige omgeving aan je creatie werken.

Ook erg leuk vinden we het ontwerpen van sieraden, dromenvangers etc in opdracht. Samen met de klant gaan we op zoek naar mooie materialen en zorgen, natuurlijk in overleg met de klant, voor een mooi ontwerp.

Hoop jullie snel een keer te zien in ons atelier,

Liefs

Kimberly en Monique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *