moniquescreations@hotmail.nl

 

Verzendinformatie

 

 

Door het plaatsen van een bestelling bij ons accepteert u onze algemene leveringsvoorwaarden voor de webwinkel, zoals elders vermeld op onze site.

Verzenden 
Monique's Creations verpakt uw bestelde artikelen met veel zorg.
De verzendkosten voor brievenbuspost zijn € 2,00.

Indien wij u bestelling per pakje versturen, dan gaat dit via TNT. Een pakje is dan 3 tot 4 dagen onderweg. Kosten hiervan worden per pakket bekeken.

Monique's Creations is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade/verlies die tijdens het transport kan ontstaan. U kunt het pakje altijd verzekerd laten verzenden op uw kosten. Neem hierover contact met ons op.

Mocht een pakketje niet aankomen, mail dit mij dan even. Dan doen wij navraag voor u bij TNT.

Na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelling binnen 3 dagen op.

Klachten 

Wij verzoeken u vriendelijk om de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Hebt u klachten over een door ons geleverd artikel, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Retourneren

Bent u niet tevreden met uw bestelling dan heeft u 3 dagen de tijd na ontvangst om ons dit te laten weten. Het terugsturen van artikelen gebeurt te allen tijde op kosten en risico van de klant. De bestelling moet dan binnen 7 dagen na eerste melding bij ons terug zijn.

Overige

Vele kralen en alle sieraden zijn hand gemaakt. En kunnen dus iets verschillen. Dit hoort zo en kan niet als fout gezien worden.

Soms is het moeilijk de kleur juist op de foto vast te leggen, deze kan soms iets afwijken van de werkelijkheid. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Omdat wij de producten van de site ook in verkooppunten verkopen, is het mogelijk dat een artikel onverwachts uitverkocht is. Als dit het geval is zullen wij u hierover tijdig berichten. Het kan zijn dat de levertijd iets langer wordt, maar als het product niet meer te leveren is, dan zullen wij een vervangend artikel voorstellen of wordt u bestelling ongedaan gemaakt.

Update: 08-03-2010

 

BewarenBewaren