moniquescreations@hotmail.nl

 


 

Kinderfeestje Glammershoot

 

Droomt je kind ervan om een Topmodel te zijn. Dan heeft Monique's Creations het ideale kinderfeestje. Samen met vrienden en vriendinnen gaan we een geweldige topmodel fotoshoot maken, met professionele foto's.

Ik kom bij jullie aan huis en tover de huiskamer om tot een echte fotostudio. Maar je kunt ook kiezen voor een mooie locatie (binnen of buiten). Hier gaan we dan aan de slag om prachtige foto's te maken van iedereen. Natuurlijk wordt er ook een groepsfoto en duofoto's gemaakt. Ik leg iedereen uit hoe je het beste op de foto kunt gaan en tussen het maken van de foto's door is er ruimte genoeg om van outfit te wisselen, zodat je er op iedere foto weer anders uit ziet.

Ben je benieuwd naar wat voor foto's ik maak,klik hier voor een slideshow met voorbeelden.  

 

De kosten zijn €75,00 voor 5 kinderen. Ieder extra kind €10,00. Minimaal 5 kinderen.

Woon je verder dan 10 kilometer bij mij vandaan, dan reken ik een kleine vergoeding voor de bezinekosten.klik hier voor de bezinekostentabel.

Voor dit bedrag krijg je voor allemaal een foto-cd met hierop van ieder kind 3 persoonlijke foto's, de groepsfoto en duofoto met de jarige.

 Wil je graag dat ik mijn professionele achtergonden meeneem, dan reken ik daar €25,00 voor. Mijn professionele lampenset neem ik wel altijd mee. Visagie mogelijk op aanvraag.

 

Mocht je nog vragen hebben of willen reserveren, hoor ik dat graag 06-39893441 / moniquescreations@hotmail.nl