moniquescreations@hotmail.nl

Bruidsfotografie

Ook voor je bruidsrepotage ben je Monique's Creations aan het juiste adres. Al ruim 10 jaar ben ik fotograaf en heb dus al heel wat ervaring op dit gebied.

Samen met jullie neem ik van tevoren de dag door, dit om kennis met jullie te maken, maar ook om natuurlijk al jullie evt speciale wensen door te nemen. Dit om de grote dag door mij zo mooi mogelijk op de foto te kunnen zetten. 

Wil je graag meer uitleg, prijzen weten of voorbeelden zien, kom gerust een keer langs of neem contact op via het contactformulier. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van bruidsreportages.

Ik wens ieder bruidspaar alvast een hele prachtig mooie dag

 

 

 

 

 

 

Hieronder de bruiloft van Cindy, Arend en hun dochters Jeske en de ondeugende Pam, die net als hun ouders de hele dag straalde.

Het bruidspaar werd 's ochtends verrast met een oude volkswagenbus als trouwauto. Deze komt super tot zijn recht in de oude loods van de voormailge staalunie in Stampersgat. Ook zijn er foto's gemaakt op het voetbalveld van Stampersgat waar het zoveel jaar geleden is begonnen.

Hierna volgde de mooie huwelijksvoltrekking in het stadhuis van Oudenbosch, waar voor de meiden een mooie rol was weggelegd.

Al met al een geweldige dag met een super lief paar. Ik wens jullie een mooi en lang huwelijk toe.

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder de foto's van Marieke, Bart en hun mooie dochter Jolien.

Wat was het een mooie warme dag en dat voor begin mei. Je krijgt het weer wat je verdiend, zeg ik altijd maar.

Voor de trouwplechtigheid werd Marieke door Bart en Jolien opgehaald bij haar ouders thuis. Hierna ging het hele gezelschap naar het Hooihuis, waar de trouwceremonie was. Omdat het hier zo'n mooie omgeving is, is hier ook de bruidsreportage gemaakt.

Een ontzettend mooie dag met geweldig lieve mensen. Ook jullie wens ik een mooi en lang huwelijk toe.

 

 

 

 

 

       

Beschrijvende tekst

 

Beschrijvende tekst

 

Beschrijvende tekst

 

 

BewarenBewaren

 

BewarenBewaren

 

BewarenBewaren